Aleksandar Dragovic

Aleksandar Dragovic

Kao i kod mlevenog mesa, brzo i tacno analiziranje CL/ mast je vitalno za profitabilnu proizvodnju kobasica, ali i drugi parametri kao što su voda, protein, itd. su jako znacajni. Faktori kao što su vreme miksovanja i kolicina cvrstog masnog tkiva u suvim kobasicama takodje utice na kvalitet i rok trajanja. FOSS rešenja vam pomažu da: • Standardizujete šaržu u skladu sa specifikacijama i povecate efikasnost linije redukcijom vremena za rucno uzorkovanje, pripremu uzorka, testiranje, moguca podešavanja, ponovni rad, itd.

FoodScan™ je "zlatni standard" u analiziranju mesa i koriste ga svi tipovi pogona za preradu mesa. Ovo je višestruki analizator koji se
koristi u mnoge svrhe: za proveru ulazne sirovine, podršku kontroli procesa sa više proizvodnih linija, kontrolu gotovih proizvoda, itd.
FoodScan je veoma znacajan za srednje i velike pogone. Analizator može biti umrežen.
Tip uzorka:
Homogenizovani uzorci sirovog mesa, poluproizvoda i proizvoda od mesa
www.fossanalytics.com/en/products/foodscan-meat-analyser

The CFX96™ Touch System je moćna, precizna i fleksibilna real-time mašina. Kombinacijom napredne optičke tehnologije (pet boja i jedan FRET kanal) i precizne kontrole temperature omogućava visoko pouzdanu i visoko senzitivnu detekciju singleplex i multiplex reakcija.

www.bio-rad.com

 

utorak, 27 decembar 2016 14:53

GS-900™ Calibrated Densitometer Bio Rad

Bio Rad koristi GS-900™ Calibrated Densitometer Bio Rad kao Imidžing sistem za snimanje gelova u procesu

ponedeljak, 19 decembar 2016 09:10

Frižideri za Vakcine

Dragi korisnici,

Želeli bismo s vama podeliti informaciju o primeni POL-EKO instrumenata za čuvanje vakcina i nadzor temperature.

Laboratorijski frižideri CHL serije, zajedno sa zapisivačem podataka (DATA LOGGER om) RT 2014 imaju najbolje aplikacije ovde! Osim toga - imate u bilo kojem trenutku na bilo kom mestu informaciju o temeraturi u vašem frižideru preko direktne GSM veze. Molimo pogledajte sami:

http://www.pol-eko.com.pl/en/data-loggers/

U slučaju bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

četvrtak, 01 decembar 2016 08:42

Sistemi za ultračistu vodu ELGA

PURELAB Chorus 1 je jedan od najprodavanijih aparata za ultračistu vodu. Daje ultra čistu vodu za potpuno poverenje u svoje rezultate

četvrtak, 01 decembar 2016 08:42

Sistemi za vodu

Renomirani svetski proizvođač sistema za prečišćavanje vode ELGA u svom portfoliu nudi različite modele aparata u zavisnosti koji tip vode želite da dobijete na izlazu.

Kada je vaš program zahteva ultra čistu vodu, PURELAB Chorus 1 pruža idealno rešenje omogućujući vam da se usredotočite na postizanje tačnih rezultata, dok osigurava neprekidan rad u laboratorijama.

PURELAB Chorus 1 je jedan od najprodavanijih aparata za ultračistu vodu. Daje ultra čistu vodu za potpuno poverenje u svoje rezultate

Horizontalne i Vertikalne elektroforeze proizvođača Biorad